€29,95
GRATIS bezorging maandag, 29 april. Gegevens
Op voorraad
€ 29,95 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 29,95
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Verzonden vanuit
RX Group B.V.
Verzonden vanuit
RX Group B.V.
Verkocht door
Verkocht door
Betaling
Veilige transactie
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Betaling
Veilige transactie
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie

ZEUZ® RX Fitness & Crossfit Grips – Sport Handschoenen – Turnen – Gymnastics – Zwart


€ 29,95
Prijzen zijn inclusief btw.
Small
{"desktop_buybox_group_1":[{"displayPrice":"€ 29,95","priceAmount":29.95,"currencySymbol":"€","integerValue":"29","decimalSeparator":",","fractionalValue":"95","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"aRbSpiaWXkmt48kBG7wkWzlmrNqLFxq9BsWpfmXcMLUoVP9keKszMuJFKgyWI%2FyxcOnuexZe44n2gKWDr%2FVRJtWysluGK1FTj1mpu8lwaLMgRVn2VdIA7yXEWZBo1w1aodQcYdkqLUrPgd4rXzU41%2F5xZ81A3Ur49JsP2xmBqZ%2BF6OcTAhoRCOxcor%2FxsHY4","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW","aapiBuyingOptionIndex":0}]}

Aankoopopties en uitbreidingen

  • ✓ Voorkomt pijn, blaren & eelt
  • ✓ Gemaakt van 100% duurzaam microfiber materiaal
  • ✓ De grips vormen na gebruik precies op maat
  • ✓ Zorgt voor een betere grip bij oefeningen waarbij je handen nodig zijn
  • ✓ Verstelbare polsbreedte voor perfecte mobiliteit polsen

Aanvullende gegevens

Kleine bedrijven
Ontdek producten van kleine en middelgrote bedrijven die verkocht worden op Amazon. Ontdek meer over de mkb’ers en ambachtslieden in jouw gemeenschap die samenwerken met Amazon en over Amazon’s inzet om hen te ondersteunen.

Kleine bedrijven
Dit product is afkomstig van een klein of middelgroot bedrijf. Ondersteun mkb’ers. Kom meer te weten. Meer informatie

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Belangrijke informatie

Juridische disclaimer

Alleen met handwas te wassen

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Heb je vaak last van pijn, eelt of blaren tijdens het sporten? Of merk je soms dat het lastig is om te blijven vasthouden aan de stang? Wil je een betere grip tijdens het sporten? Verbeter je sportprestaties dan meteen met deze ultieme oplossing!

ZEUZ Sport Grips
ZEUZ is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste kwaliteit accessoires voor de Fitness en CrossFit-markt door uitsluitend gebruik te maken van de meest duurzame materialen. Onze directe samenwerking met atleten, CrossFit-boxen en sportscholen maakt het mogelijk om innovatieve producten met premium kwaliteit te ontwikkelen die je sportprestaties zullen verbeteren.

Gemaakt van Duurzaam Microfiber
De grips zijn gemaakt van 100% Duurzaam Microfiber materiaal. Sporters ervaren de Microfiber Grips als beste op de markt doordat het materiaal naadloos is en zorgt voor de perfecte grip. Daarnaast knellen de grips niet en laten de grips vocht door. Hierdoor krijg je minder pijn, eelt en blaren op je handen omdat het zweet niet in de sporthandschoen trekt. Verder zul je geen pijn ervaren tussen de vingers doordat het materiaal voelt als een tweede huid. Kortom alle eigenschappen om het beste uit jezelf te halen!

Perfecte grip
De ZEUZ sporthandschoenen hebben de beste grip aan het rek, de stang, barbell, fitnessapparatuur en alle sportoefeningen waarbij grip van toepassing is. Daarnaast hebben de grips een zeer hoge mobiliteit waardoor je gemakkelijk je handen kan bewegen.

Welke maat heb je nodig?
Meet het gebied tussen het begin van je middelvinger (aan het eind van de palm van je hand) en het begin van de pols. Zie in de bijgevoegde afbeelding hoe je je maat berekend:

S > Tussen 7 cm en 8,5 cm.
M > Tussen 8,5 cm en 10 cm.
L > Tussen 10 cm en 11,7 cm.
XL > Tussen 11,7 cm en 13,5 cm.

Verbeter je sportprestaties direct en bestel nu de ZEUZ grips!

Wettelijke disclaimer

Alleen met handwas te wassen

Op zoek naar specifieke informatie?

Klantenrecensies

Nog geen klantenrecensies